Tuesday, 27 May 2014

Klinik gigi paling best dan murah di ampang.. Klinik Gigi Dr.Zarin

Assalammualaikum readers,

Arini nk share pasal pengalaman saya pergi klinik gigi dr zarin..
Lokasi terletak berhampiran dgn hospital ampang atau pon paragon..

Saya ni sangat penakut dan jenis yg tak tahan sakit dan sangat gerun nk jmp dentist..
Tapi dh tak tahab sgt gigi ni sakit rasenye berlubang dan gusi bengkak..

So saya pon google la info from internet dan terjumpa review psl Klinik gigi Dr. Zarin ni..
Ramai yg review nk buat braces sni murah..Deposit pon xsilap dlm 1k plus2 aje compare ngn klinik lain biasanya mintak dlm 2k plusdepositnye..

Tapi saya bukan nk buat braces sy just nk tau review orang ramai samada dentist nye buat kasar ke idak..Maklum la kan penakut td..hahahaa
Bila dh puas hati dgn review orang ramai saya pon call..Ok boleh walk in..boleh dtg waktu pagi atau ptg kul 2.30.. Tapi disebabkan ada hal saya sampai dlm kul 4.. kira saya ni last patient la yg di amik arini..Alhamdulilah rejekiii bak kate org jawa..hehee

Bila sampai ke klinik tuh org ramai giler tgh menunggu..tanye kakak yg ddk sebelah tuh katenye dtg dr kul 2.30 tadi la ni dh kul 4 pon x panggil2 lagi..sbb nurse kate doc tgh buat surgery sorang patient ni..tp cam saya br sampai tgu sekejap jela by 5.15 nama sy dh dipanggil..cpt kan..saya last patient taw..punya la laju service dia..Saya cuci gigi sekejap sgt dlm 5min siap sume gigi..dan tampal pulak dlm 10-15min aje..dlm 5.40 siap semua! wah!! yg paling saya kagum ialah langsung x rasa sakit tau..best sgt2..sempat lagi Dr.Reza tuh melawak, 'sapa yg cabut gigi sini mesti rasa nk cabut gigi lagi sbb seronok x sakit'..hahaha saya pon ishkk xmau la cabut doc..takut hehee..

Tapi memang betol pon memang x sakit.. itu saja review saya..
Dalam 10 aku bagi 9 bintang..Murah pon murah..sebelum saya sampai sy dh prepare siap2 withdraw duit sbb takut burst kan price nye sekali nurse tuh ckp semua skali cuci dan tampal sebatang gigi rm100 je..wahh murahnye kan..alhamdulillah.. rejekii rejekii..hehe fully recommended.. thumbs up..Good doctor, good service with affordable price..๐Ÿ˜Š

Ok itu aja.. Sekiranya korang berminat nk pergi ni saya sertakan skali address and phone number dia.. Saya advise better u olls call clinic dia dulu sebelum dtg sbb takut dh penuh..
Alamat:

Klinik Gigi Dr. Zarin

45-1, Jalan Bunga Tanjung 9C, Taman Putra Ampang, Ampang, 68000, Ampang, Selangor


  • Save

Sharing is caring,
~Fiza~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...