Wednesday, 1 January 2014

Royal Slim Lishuo Magic (RSLM) Review



Yeay!!.. 

So happy with the results.. 

Serius u olls..sape yg kenal i mmg tau i ni dr dulu lagi dr zaman bujang nk kurus, nk kurus!!! Berdiet sakan.. Exercise mcm2 jenis workout lah.. Even pernah jgk try produk lain yg harga dia agak ratus2 jgk la tetap x kurus jgk.. 

Bila kwn i introduce Royal Slim Lishuo Magic (RSLM) ni i agak skeptical sikit bab2 ubat diet yg claim bole kurus cpt ni.. tapi sbb kwn tuh kate "ape2 pon ko cuba dulu, x cuba x tau".. maka nya terus la aku google psl Royal Slim Lishuo Magic ni.. Sekali tengok ramai jgk artis2 yg mkn eh.. Siti Sarah, Azza Elite & yg paling terbaru Raja Ema... Hampir2 x kenal dgn raja ema yg dh kurus tuh..hihih

Terus order 1st box dgn berat 73kg..

1st day try consumed just before zumba class.. Sis yg jual tuh ada bgtau lagi bgs consume before workout, dia akan buat kita bpeluh2.. So try la.. mak aii betol la kate sis tuh.. Sampai pedih2 mata dgn air peluh tuh msk dlm mata.. Dah tu pakai contact lense plak..tapi mmg best sgt.. puas hati sgt2..

Lepas abis consume sekotak sat g try timbang blk..wahhh bagai x percaya tgk timbang tuh..siap g beli timbang baru lagi ingat timbang tuh rosak..hahahaha berat sudah turun ke 69kg u olls... yg lagi best body inches pon trn u olls.. bukan hanya sekadar berat aje.. baju lama2 dulu yg before preggy dh bole pakai blk.. 

Baju dari size XL now dh L.. Paling best babby belly pon makin flat dah..hihi 
Alhamdulillah sgt2.. husband pon :) aje.. Mommy dh kurus katenye..hihihi ape lagi bertambah la semangat ingin menerus kan RSLM ni..



Jom tgk i punya testimoni..No edit2 k.. i mmg xreti nk edit2 ni pon..
Cop: stokis/agent2 yg lain xboleh copy paste i punya pic ni eh.. this is only for my own use.. Strictly no copy2..ok phm!!!
Bermula dari pengguna biasa aje.. now i dah jd stokis area KL yang sah..
Macam biasa i can guide u olls mcm mane i boleh trnkan berat bdn..

Royal Slim Lishuo Magic 
1box - RM110
2boxes - RM200
~ Free Shaker ~ Free Postage ~ Free Gift

Instagram : royalslimstokisofficial
FB Page : Royals De Beauty SMS/Whatsapp : 0172242539 
Q & A :-
Q: 1 KOTAK UTK BERAPA HARI?
A: 1 KOTAK 20 SACHET UTK 20 HARI MINUM.
Q: PERASA APA? CARA MINUM MACAM MANA?
A: EPAL HIJAU.SEDAP! BANCUH DLM SHAKER DISEDIAKAN + 200ML AIR BIASA SETIAP PAGI SEKURANGNYA 30 MINIT SBLM SARAPAN.
Q: BIASA AMBIL BERAPA KOTAK BARU KURUS?
A: BERGANTUNG PADA INDIVIDU. ADA YANG TURUN DARI 4 KG KE 10 KG DLM MASA 1 BULAN.
Q: ADA SIDE EFFECT TAK? TAK BAHAYA KE?
A: TIADA CIRIT BIRIT , TIADA PENING, TAK BAHAYA SEBAB DISAHKAN HALAL & DILULUSKAN KKM. 
Q: KENA PANTANG TAK KALAU MINUM?
A: PALING PENTING MINUM AIR MASAK 1 LITER UTK SETIAP BERAT BADAN 25KG. MAKNANYA KALAU BERAT 75KG AIR SEKURANGNYA 3 LITER SEHARI. ELAKKAN MINUMAN BERKAFIEN & ELAKKAN MINUMAN BERGAS
Q: NASI BOLEH MAKAN TAK? APA YANG TAK BOLEH MAKAN?
A: NASI BOLEH. ELAKKAN MKNN BERMINYAK, MKNN MANIS.
Q: IBU MENYUSU BOLEH MAKAN TAK?
A: BOLEH UNTUK BAYI 3 BULAN KE ATAS
Q: SAYA TGH TRY NAK MENGANDUNG LAGI, BOLEH MAKAN TAK?
A: BOLEH, BERHENTI MAKAN SEBAIK SAHAJA MENGANDUNG
Q: BERAPA HARGA DAN MCM MANA NK BELI?
A: SEMENANJUNG 1 RM110 2 RM200 , SABAH SARAWAK 1 RM115 2 RM210. FREE POSLAJU. 

KKM Approval 



Tips untuk menjayakan kita minum air masak at least 3 liter sehari:-
1. Bahagi kan masa anda dlm 3 waktu. Cth : Pagi, Petang & Malam
2. Setiap waktu mesti kena habiskan air at least 1 liter.
3. Letak botol air masak berdekatan anda & yang mudah untuk dicapai.
4. Fokus dengan target anda. Insya Allah kita akan rasa perubahan pada badan bila bdn kita cukup air. Rasa lebih fresh u olls..

Sedikit Testimoni untuk u olls cuci mata :)


Enot, amacam ada perubahan x?

Pengasas Royal Slim Lishuo Magic. Ni gambar real dia.. tak edit2 ye..


Laki pon ada u olls..


Usia semakin meningkat..Berat jangan ditingkat kan jgk..Lebih baik mencegah sebelum penyakit dtg.. Menung ape lagi?? Ramai sudah membuktikan..
Jangan malu jangan segan.. I boleh guide u olls mendapatkan body figure yang di idam2kan..
SMS/Whatsapp : 0172242539
Instagram : fizajimdotcom
FB Page : Royals De Beauty (bole contact thru fb chat)

P/S : Ada pihak yg cuba menjual RSLM ni dgn harga yang lebih murah tapi AWAS ianya mungkin stock yg sudah expired/ tiruan.. For your info, harga RSLM ni di kawal oleh HQ ye.. Sila berhati2..Kita tak nak customer akan menanggung kerugian atau sebarang masalah nanti..

25 comments:

  1. nk tanye... kalau stop minum... berat badan naik balik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. selagi sis jaga pemakanan sis inshallah x naik blk.. sy pon dh stop alhmdlh x naik :)

      Delete
  2. Umur berapa baru boley minum ni ?

    ReplyDelete
  3. 12 tahun ke atas dah boleh minum dear :)

    ReplyDelete
  4. Saya br nak start minum royal slim..tp sy duk di cameron highlands peluh xkuar sgt..leh ke trn berat bdn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh dear.. kat cameron wlpkn sejuk u boleh la bersenam di tempat2 yg x dingin..lagi satu lain org lain jgk effect dia.. ada yg berpeluh bila mnm royal ni dan ada yg x..depends on ur body reaction jgk.. so if u x berpeluh, jgn demotivated k..teruskan usaha insyallah boleh..pikir yg positive2 aje.. :)

      Delete
  5. Boleh hantar ke Singapura?

    ReplyDelete
  6. Saya di Singapura so macam mana nak order and penghantarannya bagaimana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi dear..boleh pm sy ye 0172242539

      Delete
  7. macam mana nak taw tiruan dengan original?

    ReplyDelete
  8. Sis,nk tnya ckit..sy dh gn 2 box,tp brt xtrun pon.ni box ke 3 sy bli,tp srbuk dia mcm nk color cklat ckit..box yg dlu cam hjau epal..ni cm epal mrah pon ada jg.sy tkut yg truan jer.cne nk pstikan yg truan or x yer.tkut plk nk mnum.tp sy bli d kdai yg sma..

    ReplyDelete
  9. Aku mkn dh 2kotak..sikit pn xtrun.. Tah2 aku mkn yg tiruan kot? Murah sgt rm60 skotak.sacet dia wana itam.tgok tmpt org lain sacet dia wana emas.hadoiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam semua sory ye late reply sebab kebizian sgt2 dan br blk frm bercuti panjang jadi xd la mngadap blog ni ha..

      Untuk pengetahuan semua, harga original from HQ utk royal slim ialah 1 bx rm110,2bx rm200..
      Dan hq x pernah menurunkan harga dan juga menaikkan harga.. Utk keselamatan beli lah yg original sbb ada jaminan.. Yg RM60 tuh honestly modal kiteorg pon x dpt nk cover yunk..tlampau murah sgt2 tuh..better beli mhl sket tp ori dan ada jaminan sbb ni melibatkan kesihatan jgk.. :)

      Delete
  10. Kalau nk consume time bulan pose ni camne ye?? Yela kan kita nak kena minum banyak air kosong kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bulan puasa minum masa berbuka puasa selepas mnm air dan mkn buah kurma.. Minum royal slim baru mkn nasi.. Sis boleh tanye pada seller tuh..diaorg biasa akan guide..

      Delete
  11. Klu dpt yg offer rm95 sekotak..ori ke tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya xpasti yg tuh sis sbb biasa HQ harga yg original dari registered stokis hanya rm110 tuk 1bx.. Yang murah dari ni sy xpasti ori ke x sbb sy xtgk stock dia..Utk jaminan sy nasihatkan beli lah yg original mahal sket xpe jnj selamat..Sbb ubat kurus ni kene betul2 selamat utk di ambil kalo x boleh mendatangkan kemudaratan pd badan..

      Delete
  12. salam sis.. kalau minum pagi sekali.. then tengahari and malam nak makan apa?? royal slim ni akan mengenyangkan ke? tapi takkan minum pagi kenyang sampai malam kut..

    sis boleh tak bagi menu atau contoh juadah yg sesuai makan utk sepanjang hari utk mengelakkan kelaparan..

    tahu tahu la..bila dah lapar, mula la nak bedal semua makanan.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm dear.. Royal slim ni mmg mngenyangkan tp bukan la bergantung pada dia shj dan bukan la sampai ke malam. Kalo ada yang mcm tu mmg ajaib sy pon nk pergi beli..hahaha
      Dia buat kita kenyang lebih lama..Means if minum waktu pagi, kdg2 tghr x berasa lapar sgt..so automatically kita x mkn byk utk tghr tuh..

      Royal slim ni bukan utk kita ikat perut sampai x mkn ye dear.. Royal slim ni dia meningkat kan kadar metabolism kita utk burn lemak2.. Still kene mkn especially sarapan..kalo x mkn kita akan jadi lemah dan xd tenaga tuk burn lemak2 tu..

      Menu and juadah tuh tpulang pada individu masing2 nk pilih yg mcm mane.. So far sy galakkan boleh amik ns tp amik in small portion, avoid mknn bminyak dan mknn2 yg manis..
      kalo nk tau lebih lanjut boleh sms/wassap sy 0172242539..

      Delete
  13. Klu kat miri sarawak cm mn nk order...?

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  17. Salam..sehari sekali ker..or boleh minum 2 sachet sehari

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...